2 de gen. 2016

4ª EDICIÓ DEL TORNEIG DE NADAL DE FUTBOL SALA



Reportatge d'en Gerard Porta


El dimarts 29 de desembre, es va disputar el 4rt torneig de futbol sala de Nadal, organitzat pel Patronat Parroquial amb la fi d’aprofitar el futbol per agermanar les diferents parròquies que participen a l’MCJ (Moviment Cristià de Joves de Barcelona). Malauradament, aquest  any el torneig només ha comptat amb dues parròquies, la de Santa Maria de Premià de Mar i la de Sant Joan de Vilassar de Mar. No obstant, aquest fet no ha impedit que  regnés la diversió i el companyerisme durant tot el matí al Pavelló Municipal d’Esports Paco Martin del nostre poble.


Un total de 5 equips (The Legends, Premià de Mar, Los Burlaos Team, Retratados F.C i Destroyers F.C) han pres part del que podríem qualificar del millor torneig de tots. Millor no pel nivell dels equips, sinó com ja deixa entreveure el nom dels equips, per l’ambient de festa que hi havia durant tot el torneig , les ganes de divertir-se i el joc net i fair-play imposat per tots els jugadors. També podem dir que ha estat el torneig més emocionant i igualat de tots els que s’han disputat, arribant a l’últim partit amb els tres primers classificats empatats a punts.

El torneig constava d’una lligueta prèvia on tots els equips s’enfrontaven entre sí per dictaminar els 4 primers classificats que passarien a les semifinals. L’equip dels joves del KtClub de Vilassar de Mar (Los Burlaos Team), van ser els cinquens classificats, i per tant, van quedar fora de les semifinals. Però tot i l’eliminació, se’ls ha de felicitar pel seu gran joc, valentia i esperit d’equip durant tots els partits al ser els jugadors més joves del torneig.

Amb només dos punts de diferència entre els 4 primers classificats, es preveien unes semifinals molt ajustades i emocionants, i així va ser. El partit que va enfrontar Retratados F.C amb Premià de Mar va acabar en empat a 1, i es va decidir als penals, amb un 3 a 2 a favor dels Retratados F.C. L’altre semifinal, la va guanyar els The Legends per un 6 a 2 davant els Destroyers F.C.

Amb els finalistes decidits, es va jugar el partit pel 3r i 4rt lloc. Amb igualtat màxima durant tot el partit, els Destroyers F.C els va valer un ràpid gol a l’inici del partit per fer-se amb la tercera posició del torneig.

La gran final va començar molt bé pels The Legends, imposant-se i dominant des de l’inici i trobant recompensa amb gol que els avançava al marcador. Però amb un gran xut de falta, els Retratados van igualar el marcador. La possessió i ocasions de gol regnaven pels The Legends, però l’actuació extraordinària del porter rival va impedir la golejada. Amb un ràpid contracop després un darrer intent per part dels The Legends, el davanter dels Retratados F.C va batre el porter i va situar el 2 a 1 final al marcador.

Amb més ganes que mai, els equips esperen el torneig de l’any que ve per poder tornar a compartir un matí de les festes de Nadal amb altres joves i, a través del futbol, compartir la fe i l’amistat amb joves d’altres parròquies.