1 de maig 2015

4ª JORNADA LLIGA INTERPARROQUIAL 2015

Crònica Gerard Porta
El passat diumenge 26 d'abril, es va celebrar la quarta jornada de la lliga interparroquial a Santa Coloma. Una jornada que es presentava interessant, els tres primers classificats arribaven separats per només dos punts.
Amb la baixa de Mataró, la jornada quedava reduïda a només tres partits. Després de la tradicional benvinguda i estona de pregària, es van presentar els projectes presentats per cada equips, els quals es votaran a l'última jornada, on el guanyador, serà el projecte on es destinaran els diners de la inscripció de la lliga interparroquial com a donació solidaria de tots.

El partit era més que provable, i l'equip del Patronat Parroquial de Vilassar de Mar es va haver d'enfrontar contra el de Sant Martí del Clot, el líder de la lliga contra el segon classificat, un duel cara a cara per decidir qui dels dos s'emportava el títol de la lliga. Amb aquest partit, els nostres tenien l'oportunitat de proclamar-se campions de lliga a falta d'una jornada pel final, només havien de guanyar a Sant Martí, obtenint finalment un avantatge de quatre punts que els acreditaria matemàticament com a campions de la lliga.
Però Sant Martí també volia guanyar la lliga i no els hi anava a posar fàcil. El partit va començar molt igualat, amb els nostres mantenint la possessió, estimant la pilota i imposant el ritme que volien, però no podien impedir els ràpids contracops del rival que feien posar l'ai al cor. Es notava que era un partit important, tots els jugadors estaven concentrats, ben situats i donant la seva millor versió.
El gol es va trigar en arribar, però en un ràpid contracop, Roger va treure la pilota i la va passar al capità, que la va pujar ràpidament i veient a Jordi per l'esquerra, va fer-li l'assistència perquè des de fora l'àrea anotés el primer gol de la tarda. L'equip de Sant Martí va intentar reaccionar però els nostres defenses van saber aguantar bé la pressió.
La segona part va començar amb molt més ritme que la primera. Sant Martí va continuar jugant a fer entrar jugadors frescos per donar ritme i nivell al partit i va incrementar la intensitat de les entrades. Es van començar a veure els primers contactes i entrades no gaire netes, però els àrbitres no s'atrevien a xiular les faltes... Amb tot això, els nostres aguantaven les envestides i en Nico, el nostre porter, va mostrar les seves habilitats i es reafirmava com a un dels millors porters de la lliga. Però en un obrir i tancar d'ulls, una altre magnífica combinació per la banda, va acabar amb gol d'en Roger, situant el 2 a 0 al marcador a falta de 8 minuts pel final, amb el cap ja celebrant el títol de lliga.
Però, evidentment, encara quedaven 8 minuts i el partit no estava decidit. Sant Martí va canviar per complert l'equip i posant encara més ritme, intensitat i joc físic, van aprofitar la relaxació dels líders per en 5 minuts fer 3 gols que capgiraven el marcador i dificultaven moltíssim les opcions d'aconseguir el títol.
Però tornant a tocar de peus a terra, van entregar-se al màxim, donant-ho tot per aconseguir la victòria. El tercer gol va arribar gràcies a Jordi, després d'una dura entrada comesa sobre el capità. Amb l'empat, les ocasions van continuar apareixent pels dos bàndols, però més clares per part dels vilassarencs. Una rematada de cap del capità, un xut de Rafa, un xut al pal de Roger  i una assistència de Jordi a Júlia, deixant-la sola davant el porter, van ser insuficients per aconseguir la victòria.
Un empat que deixa la classificació igual a falta d'una jornada pel final de la lliga, on els nostres en tenen prou amb un empat per aconseguir el títol de campions de lliga.

Però no serà un partit de bufar i fer ampolles, ens necessiten a tots nosaltres!
Us esperem a tots el diumenge 24 de maig a les 17h a Santa Coloma, per animar al nostre equip i celebrar (si s'aconsegueix) el títol de campions!!