31 de des. 2014

TERCERA EDICIÓ TORNEIG DE NADAL DE FUTBOL SALA

Dimarts 30 de desembre va tenir lloc la tercera edició del Campionat de Futbol Sala de Nadal organitzada pel Patronat Parroquial al Poliesportiu Municipal de Vilassar de Mar Paco Martín.

Van participar les parròquies de Sant Martí del Clot, Santa Coloma de Gramenet, Santa Maria de Premia de Mar i Sant Joan de Vilassar de Mar amb un total de 6 equips i amb més de 60 nois que van disputat un total de 10 partits. El Torneig es va iniciar amb la pregària del Parenostre amb tots els participants agafats de la mà en un gran cercle.

Van arribat a la final els equips de les parròquies de Santa Maria de Premià de Mar i un dels equips de Vilassar de Mar que va ser el guanyador del torneig.  El "Pichichi" del Torneig ha estat David Perez de Premià de Mar amb 8 gols i el "Zamora" al porter menys golejat, al nostre Mossèn Toni Román. Tots els participants han tingut la seva medalla de record i Copa pels tres primers equips.

Menció especial a la gran tasca organitzativa de Gerard Porta i als àrbitres Albert Felip i Joan Muro.

Ens veiem tots l'any que ve, en una nova edició d'aquest torneig que busca unir companyerisme, esport i sana rivalitat.