20 d’ag. 2014

CINEMA A LA FRESCA



Les grans dimensions de la generositat
El dissabte 16 d’agost al Centre Parroquial es va projectar una sessió de cinema familiar organitzada pel Patronat Parroquial amb la pel·lícula  “Moscati, el médico de los pobres”.

La pel·lícula és un biografia sobre Giuseppe Moscati, un metge investigador científic i professor universitari italià que va ser santificat desprès de la mort per Joan Pau II.

Basada en l’esglaiadora tasca social d’aquest metge desplegada al Nàpols de principis del segle XX i exemple d’amor al proïsme d’un home que dedica la seva vida a la cura i atenció dels malalts, especialment dels més pobres, submergint-se en les seves cases, les seves vides i convertint-se en el seu únic pilar de suport i supervivència.
Unes 50 persones amb participació de gent que no són dels habituals de la parròquia i fins i tot gent de Premià de Mar van assistir a aquesta sessió de cinema a la fresca al Centre Parroquial.
Aquesta ha estat la darrera de les activitats d’estiu organitzada pel Patronat Parroquial i, des de la Junta, agraïm a totes les persones que han col·laborat en les mateixes la seva tasca i esforç i a tots els assistents la seva participació.