27 de maig 2014

5ª I ÚLTIMA JORNADA LLIGA INTERPARROQUIAL 2014


Crònica d’en Gerard Porta
El passat diumenge 18 de maig, es va dur a terme la 5ª i última jornada de la  III Lliga Interparroquial de futbol.

Cinc equips arribaven l'Escola dels Jesuïtes del Clot amb opcions matemàtiques per guanyar la lliga, uns més ben posicionats que d'altres, però la tarda es presentava emocionant fins al final. A part del títol de lliga, es donaria el títol a l'equip de tenia millor afició, animava tant als seus com als contraris i intentava crear un ambient de companyerisme i diversió. Per últim, però no menys important, també es decidia quin seria el projecte on es destinaria part de la inscripció de cada jugador. La jornada anterior, cada parròquia havia presentat un projecte solidari, sense ànim de lucre... on volien destinar els diners recaptats.

L'equip del Patronat Parroquial de Vilassar de Mar es presentava amb les seves millor cares per enfrontar el partit que havien de guanyar si o si. A més, venien ben motivats després de veure un vídeo preparat pel seu capità, exprés per motivar-los al màxim de cara a aquest últim partit.




L'últim rival d'aquesta lliga va ser el Premià de Mar, un equip que s'havia mostrat irregular durant tota la lliga, però no menys temut per aquest fet.
No hi ha res a comentar del partit. Un partit molt plàcid pels nostres on van dominar la possessió i van xutar totes les vegades que van voler a la porteria rival. El nostre porter només va haver d'intervenir en un rapidíssim contracop que va posar l'ai al cor als jugadors. El resultat final va de 6 a 0 a favor dels nostres.

El líder, l'Hospitalet, jugava contra Sant Pere de les Puel·les. Durant la primera part van mostrar-se fort i amb ganes, però ben començada la segona Hospitalet va trobar totes les facilitats per establir el 8 a 2 i, assegurar-se el títol de lliga.

L'enfrontament més interessant va tenir lloc entre l'equip local, Sant Martí del Clot, contra Santa Coloma II. Va ser un partit molt interessant, amb molt de fair-play i grans xuts i aturades. El resultat no reflexa la igualtat que va haver-hi. Santa Coloma va estar desafortunada amb cada xut que feien s'estavellava contra el pal de la porteria rival.


Aquest van ser els resultats dels partits i com ha quedat, finalment, la III lliga:


El campió d'aquesta III Lliga Interparroquial de futbol ha estat Mare de Déu de la Llum d'Hospitalet.

El premi per la millor afició ha estat pels de Sant Pere de les Puel·les.

El projecte guanyador on anirien destinats tots els diners recaptats va ser el de projecte presentat per Sant Pacià, que se'n van cap al Casal d'infants del Rabal.

El nostre equip ha quedat en 3ª posició, després de molt d'esforç, sofriment i constància. L'any que ve hi hauran moltes cares noves, ja que els joves de 14 anys del KtClub estaran en disposició per poder jugar la lliga i ja s'estan organitzant per poder crear un equip!

Aquesta ha estat una lliga molt divertida, emotiva i plena de companyerisme. El bon joc, amistat i honestedat han dominat tots els partits, fins i tot en els moments més difícils. L'any que ve, es preveu molt més emocionant que aquest, més equips, més partits, més futbol, més bon rotllo, més fe...

Us hi esperem a tots/es!!!