4 de maig 2014

4ª JORNADA LLIGA INTERPARROQUIAL 2014




Crònica d'En Gerard Porta
El passat diumenge 27 d'abril, es va disputar la 4ª jornada de la III Lliga Interparroquial de futbol, al col·legi Jesús, Maria i Josep del barri de Sant Andreu de Barcelona.
L'equip de Vilassar de Mar es presentava al partit amb cares noves per afrontar "la final". Un partit a final, si guanyaven, conservaven opcions matemàtiques per guanyar la lliga a l'última jornada, si perdien, s'haurien de conformar amb la 5ª posició i resar per mantenir-la a la següent jornada. Però com tot, el futbol també dóna sorpreses i aquest cop han afavorit als nostres.


L'equip del Patronat Parroquial de Vilassar de Mar es va haver d'enfrontar contra Mataró, els cinquens classificats, empatats a punts amb ells. Per ells també era un partit a tot o res, però no van arribar en el seu millor estat de forma. Amb moltes baixes, van afrontar el match contra un Vilassar liderat per una dupla imparable. El capità (Gerard) i el nou fitxatge (Jordi), van saber adaptar-se ràpidament al camp de rajoles, fi i lliscant com el gel, van fer-se amos i senyors de la possessió, i impregnant un joc de toc, van arribar a la porteria fent parets per culminar 2 gols que  van deixar els de Mataró més descol·locats del que ja estaven. Una gran actuació per part del seu porter, va evitar el que hagués estat l'apocalipsi.
La segona part va començar igual que la primera, Mataró tancat i Vilassar amb la possessió de la pilota, fent amb ella el que volia, fet que va propiciar 2 gols que van sentenciar el partit. Però una gran relaxació va fer posar l'all al cor amb el marcador a 4-3. Una gran reacció amb seny i calma, va fer posar les coses a lloc i va acabar el partit 7-3, a favor de Vilassar de Mar.
Els jugadors havien fet la seva feina, guanyar, i ara faltava crear un miracle per guanyar la lliga a l'última jornada, però la sort va estar de la nostra part.
L'Hospitalet, el líder de la lliga, es va haver d'enfrontar contra Sant Martí del Clot, els tercers classificats. Va ser el partit més igualat de la història de la Lliga Interparroquial de futbol, tot i que hagués estat més ben recordat si no hagués estat per la tensió negativa que es va crear i la ràbia que va desencadenar aquest partit de gran transcendència. L'altre sorpresa va venir a càrrec de l'equip de Santa Coloma, que no es va presentar al partit, fent que es quedés amb els mateixos punts que tenia a la jornada anterior.
Així doncs, amb totes aquestes variables, la classificació ha quedat de la següent manera:


5 equips amb opcions matemàtiques de guanyar la lliga, situació insòlita que no s'havia vist en cap de les altres dues edicions; i el millor de tot, els nostres són un d'ells!!!

El pròxim 18 de maig, sabrem el desenllaç.